Veri Jug - Mbjelljet e pranverës në fshatin Rrotull (15.04.2024)

14 Prill, 13:51

 

Mbjelljet e pranverës në fshatin Rrotull në Gjirin e Lalzit. Një fshat I mirë buzë detit, por larg jetës së vilave elitare të politikanëve dhe deputetëve që fshihen mes pyjeve me pisha buzë detit. Traktoristi Besim Cani dhe bukju Lulzim Totri në focus të kameras, sjellin shqetësimet e bujqve dhe fermerëve, të pambështetur nga ana e shtetit