Veri Jug - Një bujtinë për turizmin familjar

21 Janar, 15:43

Malsori Gjergj Pepaj rrëfen nevojën për ndërtimin e një bujtine të re që ka nisur të presë turistë vendas dhe të huaj. Shumë interesante dhe rrëfimi mbi historinë e Razmës, rrethuar nga kurora malesh dhe e pamposhtur nga pushtuesit e huaj.