Veri Jug - Një ekspozitë magjike qilimash

9 Maj, 15:59

#verijug #reportTV

Mjeshtrja e endjes së qilimave në mënyrë artizanale tregon e madhe me qilima, sixhade dhe objekte të tjera që enden në tezgjahët e kooperativës private të artizanatit në Zogaj. Shumica e qilimave enden me motive popullore të të trashëguara prej qindra vjetësh.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha