Veri Jug - Razma, perla e natyrës shqiptare

21 Janar, 15:41

Dash Lugaj, kryetari I fshatit Razëm sjell në vëmendje zhvillimin e turizmit në Razëm dhe historinë e zbulimit të saj nga disa mjekë ausgtriakë shekullin e kaluar.