Veri Jug - Zanati i traktoristit

14 Prill, 13:53

 

Besim Cani, tractorist I vjetër në fshatin Rrotull në Gjirin e Lalzit, rrëfen punën me traKtor qysh se ishte I ri dhe fillimisht ka punuar me një traKtor me zinxhirë. Ai thotë se në kohët e sotme bujqësia ka problemtaika të shumta dhe po shkon drejt falimentit, edhe për shkak të largimit të të rinjve nga fshati.