Vjehrra mu bë burrë,ai kishte frikë të flinte me mua/Habit 36-vjeçarja pukjane (16 nëntor 2023)

16 Nëntor 2023, 21:43

Ishte viti 2015 kur Fahrie Baftia nga Puka u martua me shkuesi në Përrenjas. Me bashkëshortin nuk shkonte mirë për shkak të konflikteve që kishte me vjehrrën, ndërsa kjo e fundit ndërhynte në marrëdhënien mes tyre. Kur ishte 4 muajshe shtatzënë në vitin 2016 e reja vendos të largohet nga shtëpia dhe të kthehej tek familja e saj, të cilët i kthyen shpinën. Që nga ajo kohë, babai i djalit nuk është interesuar kurrë për fëmijën e tij me pretekstin se nuk e lejojnë prindërit. Sot Fahria jeton në Sukth të Durrësit, në shtëpinë e një të moshuare, e cila i ka hapur derën e saj për ta ndihmuar atë bashkë me djalin 7 vjeç.