Xhubleta e Pukës (10 shtator 2023)

10 Shtator, 13:40

Xhubleta e Pukës si pasuri e rrallë e kulturës dhe trashëgimisë popullore në familjen pukjane. Veri Jug zbulon artizanen Dava Alia në qytezën e vogël të Fush Arrëzit, shumë pranë qytetit gjysëm alpin të Pukës, si endëse e xhubletës së rrallë. Ndiqni reportazhin “Xhubleta e Pukës” realizuar nga moderatori emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.