A është e vërtetë që kush është alergjik nga polenet nuk duhet të konsumojë disa fruta dhe perime? Sot në ‘Klinika 24’ në Report Tv në orën 20:00 përgjigjet mjekja

13 Prill, 12:55

A është e vërtetë që kush është alergjik nga polenet nuk duhet të konsumojë disa fruta dhe perime? Sot në ‘Klinika 24’ në Report Tv në orën 20:00 përgjigjet mjekja.