Cilat janë metodat e riprodhimit të asistuar - Otilia Dekovi obstetre gjinekologe (01.06.2024)

1 Qershor, 20:14

 

Emisioni mjekësor "Klinika 24" me një eksperiencë 12 vjecare , vjen në Report Tv Televizion cdo të shtune, ora 20 00, si një dritare me informacione dhe këshilla të dobishme rreth shëndetit.