Gatimi - Kunguj të mbushur dhe supe me lagume Pj.1

25 Prill 2018, 10:41

Kunguj të mbushur dhe supe me lagume, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha