Insulina javore aprovohet nje mënyre e re trajtimi për personat me diabet -Entela Puca endokrinologe (01.06.2024)

1 Qershor, 20:15

 

Emisioni mjekësor "Klinika 24" me një eksperiencë 12 vjecare , vjen në Report Tv Televizion cdo të shtune, ora 20 00, si një dritare me informacione dhe këshilla të dobishme rreth shëndetit.