Klinika 24 - Sa na dëmtojnë dëgjimin kufjet? Prof. Suela Sallavaci ORL tregon rreziqet nga përdorimi (08.06.2024)

8 Qershor, 20:02

 

Emisioni mjekësor 'Klinika 24' me një eksperiencë 12 vjecare, vjen në Report Televizion çdo të shtunë, ora 20:00, si një dritare me informacione dhe këshilla të dobishme rreth shëndetit. Misioni i këtij formati televizv, është edukimi , informimi dhe frymëzimi i teleshikuesve dhe ndjekësve në mediat sociale për të jetuar me stil. Krijimi i zakoneve të shëndeteshme dhe përdorimi i zbulimeve apo trajtimeve të reja në fushën e mjekësisë ndihmon dhe orjenton popullatën drejt asaj që quhet dhe sfida e mijëvjecarit: Të jetuarit gjatë dhe shendetshem.