Klinika 24 - Shërbimi shëndetësor në banesë- Qsh Bulgarec, Korcë (11 Maj 2024)

11 Maj, 20:03 | Përditesimi i fundit: 2024-05-11 21:43:17

Emisioni mjekësor “Klinika 24” me një eksperiencë 12 vjecare , vjen në Report Tv Televizion cdo të shtune, ora 20 00, si një dritare me informacione dhe këshilla të dobishme rreth shëndetit. Misioni i këtij formati televizv, është edukimi , informimi dhe frymëzimi i teleshikuesve dhe ndjekësve në mediat sociale për të jetuar me stil. Krijimi i zakoneve të shëndeteshme dhe përdorimi i zbulimeve apo trajtimeve të reja në fushën e mjekësisë ndihmon dhe orjenton popullatën drejt asaj që quhet dhe sfida e mijëvjecarit: Të jetuarit gjatë dhe shendetshem. #klinika24 #reporttv #shendet