Mollët e fshatit Podgorie

18 Shtator, 13:12

“Mollët e fshatit Podgorie” kështu e kemi titulluar reportazhin e realizuar në fshatin Podgorie, një fshat I madh mes Pogradecit dhe Korcës. Ndalesë në kopshtin me mollë të vreshtarëve të familjes Riska. Rrëfyes I historisë së kësaj vreshte dhe prodhimit 20 vjecar të mollëve, vreshtari I vjetër Arshin Riska. Ndiqni reportazhin “Mollët e fshatit Podgorie”, realizuar nga moderatori I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa. Të djelën, premierë, ora 14.30

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha