Klinika 24 - Osteoporoza çfarë rrezikojnë pacientët kur rrëzohen. Joana Hankollari, reumatologe (08.06.2024)

8 Qershor, 20:04 | Përditesimi i fundit: 2024-06-08 20:04:39

Emisioni mjekësor 'Klinika 24' me një eksperiencë 12 vjecare, vjen në Report Televizion çdo të shtunë, ora 20:00, si një dritare me informacione dhe këshilla të dobishme rreth shëndetit. Misioni i këtij formati televizv, është edukimi , informimi dhe frymëzimi i teleshikuesve dhe ndjekësve në mediat sociale për të jetuar me stil. Krijimi i zakoneve të shëndeteshme dhe përdorimi i zbulimeve apo trajtimeve të reja në fushën e mjekësisë ndihmon dhe orjenton popullatën drejt asaj që quhet dhe sfida e mijëvjecarit: Të jetuarit gjatë dhe shendetshem.