Peshkim dhe turizëm në brigjet e Orikumit (13 gusht 2023)

13 Gusht, 13:58

Veri jug ju uron pushime të gëzuara kudoqofshi dhe bashkë me to, ju ftojmë të ndiqni një reportazh mbi peshkimin dhe turizmin mes brigjeve të detit Adriatik dhe detit Jon. Personazh i reportazhit është peshkatari i vjetër Kapedan Baçi ose Sherif Dyrmishaj, menaxher dhe drejtues i qendrës “Oriku”, ku punojnë prej shumë vjetësh mbi 30 familje peshkatarësh. Ndiqni reportazhin “Peshkim dhe turizëm në brigjet e Orikumit” realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa