Pilula e urgjencës dhe pasojat e përdorimit të saj pa kriter! Xhensila Omeri, obstetër-gjinekologe (04 Maj 2024)

4 Maj, 20:36 | Përditesimi i fundit: 2024-05-04 22:14:52

Ne pjesën e dytë, pilula e urgjencës dhe pasojat e përdorimit të saj pa kriter! Cilat janë sëmundjet që transmetohen nga puthja? Sot me mjeken obstetër gjinekologë të ftuar në studio.