Sa i njohim ekzaminimet radiologjike? Sonte në 21:00 ‘Klinika 24’ në Report Tv

20 Prill, 16:25

Sa i njohim ekzaminimet radiologjike, çfarë është ‘angio ct’, në cilat raste rekomandohet dhe për çfarë sëmundje? Ju përgjigjemi sot në ‘Klinika 24’ me mjeken radiologe të ftuar në studio.