Burri bën burg për dhunë në familje, nëna 'rrëmben' fëmijët e ikën në Itali! Çifti i bashkëshortëve akuza live në 'Pa gjurmë'

27 Janar 2020, 20:04

Fizikisht çifti jetojnë të ndarë, ndërsa ligjërisht ende nuk janë divorcuar. Nuk e mohon faktin se ka folur me fëmijët, por ajo që ky baba kërkon në studion e ’’Pa gjurmë’’ është të bashkohet me ta. Kontakti me ta ka qenë vetëm përmes telefonit, pasi aktualisht bashkëshortja e tij bashkë me fëmijët ndodhen në Itali.

’’Kur dola nga burgu bashkëshortja më kërkoi një deklaratë per 15 ditë, duke më thënë se vajza ishte e sëmurë dhe duhej të ikte në Itali dhe se më pas do kthehej. Por ajo nuk kthye më. Më bllokoi kontaktet.

Programe të tjera