Gatimi - Gliko me lule lofate dhe angjinare te mbushura + kallamar i mbushur Pj2

8 Prill 2018, 12:28

Gliko me lule lofate dhe angjinare te mbushura + kallamar i mbushur Pj2, zonja Tefta sjelli recetën e ditës në kuzhinën e Report TV së bashku me Chef Brunilda Meshau

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha