Receta e ditës - Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni / Pjesa e parë

30 Prill 2018, 06:57 | Përditesimi i fundit: 2018-05-01 13:45:53

Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni, zonja Tefta dhe Chefe Brunilda Meshau sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha