Gatimi - Pule me peta, petulla me plloce dhe pelte me komposto kumbulle Pj.1

24 Mars 2018, 19:48

Gatimi - Pule me peta, petulla me plloce dhe pelte me komposto kumbulle Pj.1, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha