Gjendet pas 9 vitesh Muiz Balaj në Greqi, 39 vjeçari i transformuar totalisht

7 Korrik 2020, 20:13

TIRANË- Mbërrin fotoja ekskluzive e Muiz Balaj, që u zhduk në vitin 2011 nga Tirana. Pas 9 viteve, paraqitet për herë të parë imazhi që tregon transformimin e 39-vjecarit dibran. I pari emigrant shqiptar që e identifikoi ishte një bashkëfshatar i tij. Sajmir Sahitaj kishte mësuar lajmin e humbjes së Muiz Balaj nëpërmjet emisionit “Pa Gjurme” dhe rastësisht e takon shokun e fëmijërisë në Edesa të Greqisë, të shtunën e kaluar. Sajmir Sahitaj komunikoi me të motrën e Muizit, Hike Llocin, duke i dërguar edhe fotot e të vëllait.

Programe të tjera