Incest në familje, babai abuzon me të bijën me probleme të shëndetit mendor!

9 Korrik, 19:57

Dramat dhe vështirësitë e jetës së Fatire Zere, sot 80 vjeçe, kanë nisur që në fëmijëri dhe vijuan edhe më pas kur ajo u martua dhe krijoi familjen e saj.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha