Këndi i Ekspertit/ Kujdesi paliativ për të sëmurët me kancer

12 Maj 2019, 08:36

Në emisionin e mirënjohur “Këndi i Ekspertit” në Report TV, të drejtuar nga gazetarja Valbona Mhilli, në rubrikën “Mjeku im” këtë të javë ka qenë i ftuar Henrik Zotaj, mjek onkolog. Eksperti ynë ka folur fillimisht për kujdesin paliativ dhe për kujdesin e onkologjisë paliative, që është një shërbim që u ofrohet pacientëve me sëmundje të rëndë si ato kancerogjene etj. Mjeku ka sqaruar se si qëndron situata e të sëmurëve me këtë patologji në Shqipëri, si funksionon ky shërbim dhe se sa i integruar është në sistemin tonë shëndetësor. Më pas mjeku Henrik Zotaj u është përgjigjur pyetjeve live të qytetarëve, të cilat janë përqendruar më shumë tek rastet e kancerit të gjirit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha