Trajtimi alternativ i kancerit të lëkurës dhe nishaneve

23 Qershor 2019, 18:31 | Përditesimi i fundit: 2019-06-24 08:13:11

Në emisionin e mirënjohur “Këndi i Ekspertit” në Report TV, të drejtuar nga gazetarja Valbona Mhilli, në rubrikën “Mjeku im” këtë të javë ka qenë e ftuar Afërdita Stroka, mjeke pranë klinikës

STROKA. Doktoresh Afërdita ka folur për kancerin e lëkurës dhe nishanet. Ajo ka sqaruar se si bëhet trajtimi i tyre pa rreze dhe pa bisturi, duke shpjeguar se çfarë është mjekësia alternative. Gjithashtu ekspertja jonë ka sqaruar se si mund të trajtohet kanceri i lëkurës me mundësi alternative dhe se çfarë janë nishanet dhe kur duhet të drejtohemi te mjeku për ekzaminimin dhe eliminimin e tyre, duke theksuar edhe masat mbrojtëse nga rrezet ultraviolet.

Sot do të flasim për kancerin e lëkurës dhe nishanet. Trajtimi i tyre pa rreze dhe pa bisturi. Çfarë është mjekësia alternative?

Si mund të trajtohet kanceri i lëkurës me mundësi alternative?

Çfarë janë nishanet dhe kur duhet të drejtohemi te mjeku për ekzaminimin dhe eliminimin e tyre?

Cilat janë mënyrat që ofrohen për kontrollet dhe ndjekjen e nishaneve? Cilat janë masat mbrojtëse nga rrezet ultraviolet në ditët e nxehta?

Programe të tjera

Shiko të gjitha