Receta e ditës - Eskallop me limon dhe asparag + Piza me miell misri / Pjesa e dytë

15 Maj 2018, 10:41

Eskallop me limon dhe asparag + Piza me miell misri, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha