Receta e ditës - Musse kafe me çokollatë dhe sallatë me karkaleca / Pjesa e parë

14 Maj 2018, 06:54

Musse kafe me çokollatë dhe sallatë me karkaleca, zonja Tefta dhe Cheff Fjori Miraka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera