Rrëfim shokues: Linda trinjake por dy i humba, njëri vdiq e tjetrin ma morën

17 Prill 2019, 20:43 | Përditesimi i fundit: 2019-04-17 22:01:18

Pjesa e dyte dt 17 prill Pa Gjurme-Rrefim shokues: Linda trinjake por dy i humba, njeri vdiq e tjetrin ma moren

. Ia dëgjoi të qarat e para trenjakëve Fatjoni dhe Erjoni jetuan ndërsa vajza ndërroi jetë. Lindja e fëmijëve ishte mjaft e vështirë. Të nesërmen mamia  me emrin Margarita i komunikon lajmin e keq. I ati u mor vetë me kryerjen e ceremonisë, ndërsa vajza varroset në Polican. Kur ende cifti nuk kishte marrë veten nga tronditja e parë, një tjetër lajm i keq për ta. Doktor Demokrati dhe mamia Margarita u komunikojnë se edhe një nga djemtë kishte ndërruar jetë. Erjoni kishte patur të njëjtin fat. Por nëse trupin e pajetë të vajzes e mbajti vetë në duar për ta varrosur, me djalin ishte marrë vetë personi mjekësor, se e kishin varrosur në Berat. Fiqerete dhe Abedini mbetën të shokuar. Cifti ngre dyshimet e veta, pasi nuk e panë trupin e pajetë të foshnjës. Nuk iu dha asnjë sqarim më shumë, ndaj sot ata kërkojnë Erjonin, i cili nëse është në jetë është një I ri 36 vjecar…

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha