Rubrika 'Në Librari' sjell katër botime të reja këtë javë

23 Shkurt, 14:35

Rubrika “Në Librari”sjell këtë javë për lexuesin katër botime të reja. Shkrimtari Bashkim Shehu flet për romanin që ka në qendër tre rrëfime me një emërues të përbashkët, magjistarin e Hitlerit. Ndërsa, përkthyesi Edon Qesari i "Shtëpia e shtrembër" e Agatha Christie tregon emocionet njerëzore, dobësitë dhe zilinë që lexuesi merr pas leximit të këtij libri.

Kategori të tjera