Testamenti, si bëhet dhe procedurat ligjore që duhen ndjekur

19 Prill 2019, 09:17

Në emisionin “Këndi i Ekspertit” në Report TV, të drejtuar nga gazetarja Valbona Mhilli, në rubrikën “Pensioni im”, si çdo javë ishte i ftuar eksperti i mirënjohur i problematikave të pensioneve Prof. Dr. Fadil Kepi.  Eksperti ynë ka folur këtë javë fillimisht për testamentet. Profesor Kepi ka sqaruar se sa i rëndësishëm është testamenti, kur bëhet ai dhe se cila është baza ligjore dhe cilat janë procedurat që duhen ndjekur. Më pas profesor Kepi u është përgjigjur live disa pyetjeve rreth problematikave të pensioneve.

Do të flasim për testamentet. Sa i rëndësishëm është testamenti? Kur bëhet ai? Kur hapet? Cila është baza ligjore dhe cilat janë procedurat që duhen ndjekur?

Programe të tjera

Shiko të gjitha