Zhduket gramshioti në Firence, motra:Shokët e kërcënuan, policia na njoftoi për makinën e braktisur

30 Shtator, 18:39

Sokol Tervoli, humbi kontaktet nga Firence e Italisë, në maj të vitit 2004. 36-vjecari nga Gramshi dyshohet se ka perdorur dy pasaporta tw ndryshme, Naser Shala si shtetas kosovar dhe Admir Asllani si shtetas shqiptar nga qyteti i Lushnjes. Ne Itali ka jetuar bashkë me një grup bashkëmoshatarësh nga Gramshi, kohw nw tw cilwn në maj të vitit 2004 zhduket edhe një tjetër shok i tyre, i cili në shtator të po atij vitit u gjet i vdekur, ndërsa për Sokolin pati asnjë gjurmë. Një ditë më pas, e ka telefonuar e motra, ndwrsa ai është shprehur se për shkak të një feste zyrtare në shtetin italian nuk ka mundur dot të presi biletë. Udhwtimin e kishte shtyrw për ditën e dytë. Por ky ishte kontakti i fundit me 36- vjecarin dhe më pas telefoni i Sokol Tervolit doli i fikur. Emisionin "Pa gjurmë" me moderatore Odeta Dume mund ta ndiqni nga e hëna në të premte në orën 15:00 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera

Shiko të gjitha