Zhduket në Madrid i riu nga Patosi, nëna rrëfen bisedën e fundit në telefon për 8 Mars

23 Korrik 2020, 18:50

Nëna thotë se Spanja ishte destinacion i pa njohur më parë, pas qëndrimit 2 mujor në Belgjikë duke punuar në të zezë tek disa miqtë e tij, ai niset drejt Barcelonës dhe mbërrin shëndoshë e mirë, vend nga i cili ruajti kontakte të rregullta me familjen deri më datë 8 Mars të këtij viti.

Programe të tjera

Shiko të gjitha