Receta e ditës - Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos / Pjesa e dytë

29 Qershor 2018, 13:51 | Përditesimi i fundit: 2018-06-29 13:52:56

Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera