Gatimi - Butter Chicken, Hyderabadi Murgh Biryani dhe Mielle Julie Pakora Pj.1

31 Mars 2018, 23:52

Gatimi - Butter Chicken, Hyderabadi Murgh Biryani dhe Mielle Julie Pakora Pj.1, zonja Tefta gatuan recetën e ditës me specialistin e erëzave Enea Osmani

Programe të tjera