Gatimi - Butter Chicken, Hyderabadi Murgh Biryani dhe Mielle Julie Pakora Pj.2

31 Mars 2018, 23:51

Gatimi - Butter Chicken, Hyderabadi Murgh Biryani dhe Mielle Julie Pakora Pj.2, zonja Tefta gatuan recetën e ditës me specialistin e erëzave Enea Osmani

Programe të tjera

Shiko të gjitha