Gatimi - Ëmbëlsirë me petë të pjekur dhe pulë me salcë dhe perime Pj.1

24 Prill 2018, 15:28

Ëmbëlsirë me petë të pjekur dhe pulë me salcë dhe perime, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha