Gatimi - Gliko me lule lofate dhe angjinare te mbushura + kallamar i mbushur Pj1

8 Prill 2018, 12:29

Gliko me lule lofate dhe angjinare te mbushura + kallamar i mbushur Pj1, zonja Tefta sjelli recetën e ditës në kuzhinën e Report TV së bashku me Chef Brunilda Meshau

Programe të tjera

Shiko të gjitha