Gatimi - Krap me salce bajamesh dhe ngjala te mbushura Pj.1

28 Mars 2018, 11:13

Gatimi - Krap me salce bajamesh dhe ngjala te mbushura Pj.1, zonja Tefta dhe Chef Klajdi Xhabiri sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV

Programe të tjera

Shiko të gjitha