Gatimi - Kunguj të mbushur dhe supe me lagume Pj.2

25 Prill 2018, 10:39

Kunguj të mbushur dhe supe me lagume,  zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2

Programe të tjera

Shiko të gjitha