Receta e ditës - Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni / Pjesa e dytë

30 Prill 2018, 06:55 | Përditesimi i fundit: 2018-05-01 13:46:06

Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni, zonja Tefta dhe Chefe Brunilda Meshau sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2

Programe të tjera

Shiko të gjitha