Gatimi - Llazanje me patellxhan dhe djathe + supe me pule Pj.1

6 Prill 2018, 09:19

Gatimi - Llazanje me patellxhan dhe djathe + supe me pule Pj.1, zonja Tefta sjelli recetën e ditës në kuzhinën e Report TV

Programe të tjera