Gatimi - Shapkatë me lakra të egra, fileto pule me kepurdha dhe ajkë qumeshti Pj.1

21 Prill 2018, 16:56

Shapkatë me lakra të egra, fileto pule me kepurdha dhe ajkë qumeshti, zonja Tefta sjell recetën e ditës së bashku me gazetaren Valbona Mëhilli Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha