Gatimi - Supë me hithra dhe qebap i butë Pj.1

30 Prill 2018, 06:50

Supë me hithra dhe qebap i butë, zonja Tefta dhe Chef Avni Rexha sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha