Gatimi - Supë me hithra dhe qebap i butë Pj.2

30 Prill 2018, 06:49

Supë me hithra dhe qebap i butë, zonja Tefta dhe Chef Avni Rexha sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2

Programe të tjera

Shiko të gjitha