Gatimi - Tavë me peshk krap dhe kotolete me veze peshku + sallate me speca Pj.2

30 Mars 2018, 10:23

Gatimi - Tavë me peshk krap dhe kotolete me veze peshku + sallate me speca Pj.2, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV

Programe të tjera

Shiko të gjitha