Receta e ditës - Barbun krudo dhe peshk koc me avull / Pjesa e dytë

29 Maj 2018, 15:45

Barbun krudo dhe peshk koc me avull, zonja Tefta dhe cheff Indrit Selamaj sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV  / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha