Receta e ditës - Byrek me patate dhe supë e ftohtë me perime / Pjesa e parë

8 Qershor 2018, 12:21

Byrek me patate dhe supë e ftohtë me perime, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha