Receta e ditës - Eskallop me limon dhe asparag + Piza me miell misri / Pjesa e parë

15 Maj 2018, 10:43

Eskallop me limon dhe asparag + Piza me miell misri, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha