Receta e ditës - Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki / Pjesa e dytë

22 Qershor 2018, 10:34

Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha